Abdi İbrahim'in teknolojik iş çözümleri şirketi: Abdi Business Technologies

Abdi İbrahim'in, ilk etapta kurum içi girişimcilik hikayesi olarak başlayan teknolojik iş çözümleri şirketi Abdi Business Technologies'i duyurdu.

Geleneksel şirketlerin teknolojiye uyum sağlaması, günümüzün hızla değişen ve gelişen iş dünyasında ayakta kalmaları için son derece önemli. Teknolojik gelişmeler, iş yapma şekillerinde ve müşteri davranışlarında büyük değişiklikler yaratırken, geleneksel şirketlerin teknolojiyi kullanarak daha verimli, hızlı ve rekabetçi hale gelmeleri gerekiyor.

Teknolojinin iş süreçlerine entegre edilmesi, daha az hata ve maliyetle çalışmaya, müşteri memnuniyetini artırmaya ve işletmelerin daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmasına imkan tanıyor. Ayrıca, teknolojik yenilikleri takip etmek ve bu yenilikleri uygulamak, şirketlerin iş yapma şekillerini ve stratejilerini sürekli olarak güncellemelerini sağlıyor ve rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı oluyor. Bu nedenle, geleneksel şirketlerin teknolojiye uyum sağlaması, başarılı bir şekilde iş yapabilmek ve gelecekteki değişimlere ayak uydurabilmek için kritik bir öneme sahip diyebiliriz.

Bu kapsamda ülkemizin önemli şirketlerinden Abdi İbrahim de bazı adımlar attı ve ilk etapta kurum içi girişimcilik hikayesi olarak başlayan teknolojik iş çözümleri şirketi Abdi Business Technologies'i duyurdu.

Abdi Business Technologies'in yazılım geliştirme, veri analitiği ve iş zekası, siber güvenlik, bulut bilişim, validasyon ve danışmanlık hizmetleri başta olmak üzere teknolojik iş çözümleri sunduğu belirtiliyor. Şirket, bu çözümlerle müşterilerinin işlerini geliştirmelerine ve maliyetlerini azaltmalarına yardımcı oluyor.

Abdi Business Technologies'in sundukları

Abdi Business Technologies’in şirketlere sunduğu teknolojik çözümler ise şöyle arasında, kurumsal çözüm desteği (SaaS yazılım ürünleri, SAP danışmanlık hizmetleri, veri analitiği ve iş zekası çözümleri, e-imza ve mobil imza çözümleri vb.), veri altyapı servisleri (ağ ve altyapı, felaket kurtarma, iş sürekliliği, veri depolama ve yedekleme hizmetleri, IoT hizmetleri, fabrika üretim sistemleri altyapı hizmetleri vb.), siber güvenlik çözümleri, ERP sistemleri, dijital dönüşüm süreç desteği, yönetişim ve risk uyum hizmetleri (IT validasyon, IT kalite, uyum süreçleri vb.) ile yazılım geliştirme ve danışmanlık hizmetleri bulunuyor. 

İş zekası, makine öğrenmesi, veri analizi ve yapay zekanın yanı sıra medikal pazarlama alanında da sosyal medya çözümleri, çağrı yönetim sistemleri, iş sürekliliği gibi pek çok alanda hizmet verdiklerini belirten Abdi İbrahim Teknoloji Şirket Direktörü Koray Kurt, ilaç sektörü başta olmak üzere finanstan perakendeye, lojistikten enerji sektörüne pek çok farklı sektöre hizmet sunduklarını; sektörlere ve şirketlere özel kişiselleştirilmiş teknoloji çözümleri ile müşterilerinin iş süreçlerinin optimize edilmesine, verimliliğin, karlılığın ve müşteri memnuniyetinin artırılmasına destek olmak istediklerini söyledi.

Kurt, yurt dışındaki müşterilere de hizmet sunmayı ve ürünlerini pazarlamayı amaçladıklarını; bu konuda pazar araştırmaları ve uygun stratejiler üzerinde çalıştıklarını da açıkladı.

 

Kaynak:https://webrazzi.com/2023/05/17/abdi-ibrahim-teknolojik-is-cozumleri-sirketi-abdi-business-technologies/



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat