Pfizer Gelişmiş Pazarlar Ticari Beceriler Eğitim ve Gelişim Direktörü Elif Çetinkaya oldu

Pfizer Türkiye’ye 2008 yılında katılan Elif Çetinkaya, Ticari Beceriler Eğitim ve Gelişim Direktörü olarak Gelişmiş Pazarlar Eğitim ve Gelişim liderlik ekibine atandı.

2008 yılında Marmara Üniversitesi İktisat bölümünden, 2011 yılında ise İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü İngilizce MBA programından mezun olan Elif Çetinkaya, PwC insan kaynakları uzmanlığı ve ICF Gestalt koçluk programı yanı sıra birçok farklı ekolde kişilik, davranış ve liderlik envanterlerin eğitmenliğini ve koçluğunu yapmaktadır. 2008 yılında Pfizer Türkiye’ye katılan Çetinkaya, satış teşkilatındaki üç yıllık deneyiminin ardından İnsan Kaynakları alanında dört yıl boyunca farklı görevler üstlenmiş, 2016 yılında Kurumsal Eğitim ve Gelişim alanında çalışmaya başlamış, Pfizer Türkiye Eğitim ve Gelişim Takım Liderliği yanı sıra Pfizer Doğu Avrupa Ticari Eğitim Mükemmelliği Liderliği rolünde çok sayıda proje ve girişime liderlik etmiştir. 

Gelişmiş Pazarlar Ticari Beceriler Eğitim ve Gelişim Direktörü Elif Çetinkaya yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Lider yetiştirmeye odaklı bir biyofarma şirketi olan Pfizer, insan kaynağı politikalarını da bu değer doğrultusunda örüyor, çalışanlarına bireysel gelişim ve yüksek performans için çok sayıda, çeşitli olanaklar sağlıyor. Türkiye dahil geniş bir bölgede yetenek gelişimi stratejilerinin oluşturulması ve hayata geçirilmesine liderlik eden bir Pfizerli olarak, bu fırsatları çalışanlarına sunan Pfizer ailesinin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Yeni görevimde Pfizer Türkiye’nin örnek teşkil ettiği yetenek gelişimi yaklaşımı ile elde ettiğim birikimle, gelişmiş pazarlar bölgesinde bu stratejilere yön verecek olmaktan büyük heyecan duyuyorum.”



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat