SAĞLIK HİZMETİNİ NASIL ALACAĞIZ?

10/MART/2006 CUMHURİYET


İstanbul Haber Servisi- Türkiye’de sağlık hizmeti almada en önemli zorluklardan biri de hangi alanda, kimden, hangi koşullarda, nasıl hizmet alacağımızı bilememek. Kendine özgü bir dili olan tıbbı anlayamamanın yanı sıra hizmeti nasıl alacağımız konusunu düşünürken de oldukça fazla vakit yitirebiliyoruz.

Bu alanda eksikliği gören HS Group, yaklaşık 3 yıl önce kurduğu Medpower iletişim organizasyon şirketi ile yaklaşık 90 üyesine, herhangi bir hastalık anında, alabileceği sağlık hizmeti seçenekleri konusunda bilgi veriyor.

7 gün 24 saat sağlık iletişim organizasyon hizmeti, tıbbi danışmanlığını alıyor, kurumlarla ilgili bilgileri alıyor, kurumlardan randevu talebini bizim aracılığımız ile alabiliyor, eve ilaç temini, acil müdahele organizasyonu teminatı alıyor. Üyenin ekstra ücretler ödeyerek aldığı hizmetler de var. Bunun haricinde, ücretsiz olarak, kan yağlarını ölçen testi biz üyelerimize ücretsiz veriyoruz.; göz, diş muayenesi, diş temizliği, 40 yaşındaki kadınlara mamografi hizmetlerini yılda 1 defa veriyoruz”



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat