10 Ocak 2024 ÇARŞAMBA         Resmî Gazete      Sayı : 32425

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru için; başvuru dilekçesi, başvuru sahibince imzalanmış kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili aydınlatma metni ve açık rıza onayı (https://www.fbu.edu.tr/fbuhakkinda/254/Insan-kaynaklari), yayın listesi ile bilimsel yayın ve akademik faaliyetleri içeren YÖK formatlı özgeçmiş, lisans, yüksek lisans ve doktora (uzmanlık/sanatta yeterlik) diploma asılları (e-posta ile başvurularda ilgili diplomaların noter onaylı örneği), doçentlik belgesi (doçent ve profesör kadrosu için), YDS veya YÖK tarafından eş değerliği kabul edilen yabancı dil (İngilizce) belgesi, yurt dışından alınan diplomalar için onaylı denklik belgesi ve kimlik kartı fotokopisi ilanı n başvuru süresi içerisinde akademikbasvuru@fbu.edu.tr e-posta adresine gönderilebilir veya şahsen teslim edilebilir. Bilimsel çalışmaları ve yayınları içeren dosya elektronik ortamda iletilebilir veya profesör kadrosu için 6 adet, doçent veya doktor öğretim üyesi kadrosu için 4 adet USB ilan süresi içerisinde teslim edilebilir. Posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir. İngilizce programlara başvuru yapacak adayların, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik ile belirlenen yabancı dil (İngilizce) yeterliliğini sağlamaları gerekmektedir.

İlan Başlama ve Bitiş Tarihi : 10.01.2024 – 24.01.2024

İletişim Bilgileri : akademikbasvuru@fbu.edu.tr - Tel: 0216 910 1907

 

AKADEMİK BİRİM: Eczacılık Fakültesi

BÖLÜM: Farmasötik Toksikoloji (İngilizce)

KADRO SAYISI: 1

KADRO ÜNVANI: Dr. Öğr. Üyesi

AÇIKLAMA: Farmasötik Toksikoloji alanında doktor unvanına sahip olmak.

 

AKADEMİK BİRİM: Eczacılık Fakültesi

BÖLÜM: Farmakognozi (İngilizce)

KADRO SAYISI: 1

KADRO ÜNVANI: Dr. Öğr. Üyesi

AÇIKLAMA: Farmakognozi alanında doktor unvanına sahip olmak.

 

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddelerine göre öğretim elemanları alınacaktır.

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi:

İlan Başlama (İlk Başvuru) Tarihi : 10.01.2024

İlan Bitiş (Son Başvuru) Tarihi : 24.01.2024

Ön Değerlendirme Tarihi : 26.01.2024

Giriş Sınavı Tarihi : 30.01.2024

Sonuç Açıklama Tarihi : 31.01.2024

Sonuçların açıklanacağı web adresi : www.fbu.edu.tr (Ön değerlendirme sonuçları ile kesin sonuçlar Üniversite web adresinde yayımlanacak olup tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır)

İletişim Bilgileri : Tel: 0216 910 1907

Başvuru Yeri : akademikbasvuru@fbu.edu.tr (Başvuru koşullarını sağlayan adaylar, başvuru belgelerini eksiksiz olarak bu e-posta adresine gönderebilir veya şahsen teslim edebilirler.

Posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.)

 

AKADEMİK BİRİM: Eczacılık Fakültesi

BÖLÜM: Farmakognozi

KADRO SAYISI: 1

KADRO ÜNVANI: Arş. Gör.

AÇIKLAMA: Eczacılık Fakültesi lisans derecesine sahip olmak.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat