Dünyanın İlk ve Tek Saf Deniz Kolajeni İçeren Markası: INO

INO olarak kozmetik sektöründe inovatif bir bakış açısıyla yenilik getirmeyi hedefliyoruz.

Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak modern yaşamın getirdiği hızlı tempoya uyum sağlamak için tüketicilerimize hem güzellik rutinini tamamlayan hem de aynı ürünle cilt bakımı yapabilme konforunu sunmak için "tek ürün ile çok fayda" amacı ile yola çıktık.

Ürünlerimizde kullanılan formüllerden ambalaj tasarımlarına kadar her detayı özenle düşünüyoruz. Doğaya ve çevreye duyarlı üretim yöntemleriyle, sürdürülebilir bir yaklaşım benimseyerek, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı amaçlıyoruz.

6 yıllık AR-GE çalışmalarımızın sonucunda formülümüzün ana bileşenlerinden biri olan patentli ürettiğimiz saf hidrolize deniz kolajeni, diğer kolajen moleküllerine kıyasla daha küçük molekül boyutlarına sahiptir, hidrolize oluşu sayesinde ciltteki emilimi artırarak cilt tabakasının altına nüfuz etme yeteneğini geliştirir. İçerisindeki mikro parçacıkların ciltten emilimi ile cildin elastikiyetini artırır, derinlemesine nemlendirme sağlar ve yaşlanma belirtilerinin görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur. Saf olmasının sunduğu fayda ise, içeriğinde kolajen amino asitleri dışında başka herhangi bir protein içermemesidir. Ayrıca, diğer kolajen kaynaklarına göre deniz kolajeninin biyoaktivitesi 2 kat daha fazladır. Bu sebeple, formülasyon sürecinde uzun araştırmalar ve çalışmalar sonucunda elde edilen saf hidrolize deniz kolajeni öncelikle tercih edilmiştir.

6 yıllık AR-GE çalışmalarımız sonucunda elde ettiğimiz saf hidrolize deniz kolajeni, yeşil üretim teknolojisi ile sürdürülebilir yöntemler ile biyoçeşitliliği korumayı amaçlayarak balık atıklarından üretilir. Böylelikle, formülümüzün ana bileşenlerinden biri olan saf hidrolize deniz kolajenin üretimi ve kullanımı sırasında doğaya verilen zarar minimum düzeydedir.

Formülasyonlarımızı oluşturan her bir bileşen, klinik araştırmalar ile etkinlikleri kanıtlanmış yenilikçi hammaddeler olması için özenle seçilmiştir. Bitkisel özler, mineraller ve vitaminlerle zenginleştirilmiş formüllerimiz, cildi beslerken aynı zamanda nem bariyeri oluşturarak uzun süre derinlemesine nemlendirir. SPF 15+ ve SPF 30+ özelliği ile güneşin zararlı ışınlarından cildi korur.

Güzellik alanında bir devrim yaratmayı ve daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmayı hedefliyor, içerisinde bulunduğumuz dünyayı koruma sorumluluğumuzun bilinciyle doğal kaynakları en optimal seviyede kullanarak çevresel etkiyi minimuma indirme yönünde adımlar atmaya özen gösteriyoruz. Ambalajlarımızı FSC sertifikalı kartonlar kullanarak paketliyor ve formülasyon çalışmalarını hiçbir canlıya zarar vermeden gerçekleştiriyoruz.  

Tüm formülasyonlarımız Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge Merkezi’nde özenle geliştiriyor, müşterilerimize sağlıklı ve güvenilir ürünler sunarak, güzellik rutinlerinde güvenli seçenekler sunmayı amaçlıyoruz.  Tüm ürünlerimiz dermatolojik olarak test edilmiştir ve tüm cilt tipleri için uygun olduğu kanıtlanmıştır.

Catch Bloom Daylily sıcak şeftali ve Catch Bloom Peony sıcak pembe tonu ve kremsi yapısı ile cildinize ve dudaklarınıza doğal bir gençlik ışıltısı kazandırır. Catch Bloom serisi klinik araştırmalarla etkileri kanıtlanmış yenilikçi hammaddeler içeren formül sayesinde tüketicilerin makyajını ve cilt bakımını birleştirir, güzellik rutinini kolaylaştırır ve zamanlarını kıymetli kılar. FSC sertifikalı ambalajlarımız, mıknatıslı kullanımıyla tasarım avantajının yanında pratik-eğlenceli bir kullanım sunar.

Catch Glow Pink Quartz, içeriğindeki gümüş ve pembe ve Catch Glow Ruby Gold’un içeriğindeki altın ve bronz sedeflerin doğal yansımasıyla cildinize canlı ve sofistike bir parlaklık sağlar. Ürünümüz, içeriğindeki doğal yağlar ve ekstraktlar sayesinde cildi 24 saat boyunca derinlemesine nemlendirir. İnce yapısı sayesinde cilt tarafından hızla emilir ve cildin doğal ışıltısını gün boyu korumasına yardımcı olur. Ağır bir his bırakmadan, cildinizin taze ve canlı görünmesini sağlar.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat