Strepsils Defence’in Eczacılara %100 Teşekkür Reçetesi

14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü’nde reçetede her zamankinden farklı olan, kocaman bir teşekkür var.

Strepsils Defence, hayatımızda önemli paya sahip değerli eczacılarımıza iyileşme ümitlerimiz ile heyecanla verdiğimiz reçeteleri bambaşka bir şekilde, bu sefer büyük bir sürpriz eşliğinde teslim etti. Özel olarak hazırlanan bu reçete 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü kutlarken onlara olan minnetlerimizi ve teşekkürlerimizi iletiyordu.

Gizli danışan ekibi Strepsils Defence adına Türkiye’nin dört bir ucundaki farklı şehirlerimizdeki eczaneleri ziyaret ederek, sadece eczacılarımızın okuyabilmesine alışkın olduğumuz, hızlı yazılmış ve okunması zor teşekkür reçetesini verdi, aynı zamanda gizli çekim ile eczacılarımızın şaşkınlıklarını ve mutluluklarını kaydetti.

Strepsils Defence’in Teşekkür Reçetesinde sadece eczacıların okuyabildiği reçete yazısı ile 14 Mayıs Eczacılık Günü kutlama mesajı birlikte yer aldı.

“Hayatı %100 yaşamak için attığımız her adımda arkamızda %100 desteğinizle var olduğunuzu biliyoruz. Yukarıda yazan yazıyı anlamış olduğunuz gibi, bizim dilimizden de en iyi sizin anladığınıza eminiz. Bizim için her zaman %100'ünü veren siz değerli eczacılarımıza, %100 teşekkür ederiz.”

Video için tıklayınız



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat