Zarbee's Öksürük ve Boğaz Ağrısı Şurubu'nun tescilli karışımı, bilimsel olarak kanıtlanmış doğal maddeler ve sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen Avrupa Balı'nın kombine etkisi sayesinde Öksürük ve Boğaz Ağrısını tedavi etmek, yatıştırmak ve doğal yollarla rahatlatmak için üçlü bir etkiye sahiptir.

Bu bileşenler, bariyer görevi görerek; uzun süreli mukozaya yapışır ve yatıştırıcı bir film oluşturur. Bakteriler, virüsler ve zararlı çevresel tahriş edici maddelerin saldırısından korunmasına yardımcı olur; boğazı yeniden nemlendirir; ve mukusun nemlenlendirilmesi sonucu akışkanlığını artırarak daha kolay temizlenmesine yardımcı olur.
Zarbee’s Öksürük ve Boğaz Ağrısı şurubu kuru veya göğüsten gelen her türlü öksürüğü rahatlatmak ve tahriş olmuş boğazı yatıştırmak için saf bal, sarmaşık yaprağı ve gliserol ile üretilmiştir. Bal öksürme dürtüsünü yatıştırır ve sakinleştirir. Sarmaşık yaprağı ekstresi mukusu nemlendirir ve daha kolay atılmasına yardımcı olur. Gliserol, boğazı yumuşatmak ve korumak için kaplar ve kayganlaştırır. Bilimsel olarak kanıtlanmış, doğal kaynaklı bileşenler kullanılarak üretilmiştir.
2 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinlerde; kuru veya göğüsten gelen her türlü öksürüğü rahatlatmak, boğaz ağrısını yatıştırmak ve boğazı korumak için kullanılır.

Zarbee’s Öksürük ve Boğaz Ağrısı Şurubu’nu satın almak isteyenler için:

https://www.dermoailem.com/zarbees-oksuruk-ve-bogaz-agrisi-surubu-14545?utm_source=zarbees



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat