Tüm Dünyada Dişhekimliği Alanında Önde Gelen Etkinliklerden Biri Olan “FDI DÜNYA DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ”
Bu Yıl İstanbul’da Düzenleniyor

FDI Dünya Dişhekimleri Birliği ve Türk Dişhekimleri Birliği'nin ortak ev sahipliği ile düzenlenen 2024 FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi,

12-15 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında İstanbul Kongre Merkezi (ICC) ve İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda (ICEC) gerçekleştirilecek.

2024 FDI Dünya Diş Hekimliği Kongresi'nin basın toplantısında aramızda olmanızdan onur duyarız. Kongre, zengin bilimsel programı, kapsamlı fuarı ve benzersiz network oluşturma fırsatlarıyla küresel diş hekimliği camiasını bir araya getirerek fikir, bilgi ve deneyim alışverişinde bulunmalarını sağlayan uluslararası öneme sahip bir platformdur.

Basın Toplantısı

Tarih           : 12.09.2024 Perşembe

Program akışı :

15.30               İkram

16.00-16.25    Konuşmacılar

16.25-16.45    Soru & Cevap    

16.45-17.15    Özel Röportajlar (FDI Başkanı ile özel röportajlar 14.00-15.00 arası yapılacaktır. 9 Eylül tarihine kadar röportaj taleplerinizi bize bildirmenizi rica ederiz.)

18:00              Kongre Açılış Töreni

Adres              : İstanbul Congress Center (ICC- B2 Floor)- Beyazıt Room / Harbiye Oditoryumu

            Harbiye, Darülbedai Cd. No:3, 34367 Şişli/İstanbul

Konuşmacılar

Dr. Greg Chadwick – FDI Dünya Dişhekimleri Birliği Başkanı

Dişhekimi Tarık İşmen – Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı

2013 Yılında Türkiye’de Yapılan En Büyük Kongre 11 Yıl Aradan Sonra İkinci Kez Gerçekleştiriliyor

FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi (WDC), FDI’ın küresel ağız sağlığı camiası içinde bağları güçlendiren ve iş birliğini teşvik eden, amiral gemisi niteliğinde önemli bir etkinliği olup dişhekimliği sektörüyle işbirliklerini güçlendirmek için benzersiz bir platform sunmaktadır.

  • FDI’nın tarihinde önemli bir yere sahip olan kongre, şimdiye kadar 110’dan fazla kez düzenlendi.
  • Bu kongre, dünya genelindeki dişhekimleri için ADA-CERP kredileriyle sağlanan sürekli eğitim fırsatlarının önemli bir parçasıdır.
  • Kongre, öncü bir bilimsel program, dişhekimliğindeki güncel konular üzerine interaktif forumlar ve geniş kapsamlı bir sanayi fuarı ile dişhekimliği bilimi ve pratiğini ilerletmeyi amaçlıyor.
  • Bu yıl, katılımcılara kongre tarihindeki en kapsamlı bilimsel program sunulacak. Daha çeşitli konuşmacı kadrosu, rekor sayıda özet başvurusu ve dijital dişhekimliğine daha güçlü bir vurgu ile önemli ilerlemeler kaydedildi.

Dişhekimliği bilimini ve pratiğini geliştirmek için katılımcılarına önemli avantajlar sağlayan WDC; en son gelişmeleri içeren bilimsel programı, dişhekimliğindeki en güncel konuların tartışıldığı interaktif forumları ve dişhekimliği endüstrisinin en önemli isimlerinin katıldığı fuarı olma özelliği ile alanındaki en büyük etkinliktir.

Kongre detayları için tıklayınız https://2024.world-dental-congress.org/tr/

Bilimsel program için tıklayınız https://2024.world-dental-congress.org/tr/bilimsel-program

Dünya Dişhekimleri Birliği (FDI): FDI, dişhekimliği mesleğinin önde gelen küresel sesidir ve optimal ağız sağlığına sahip bir dünya vizyonuna sahiptir. Dünya genelinde 1 milyondan fazla dişhekimini temsil eden ana kuruluş olarak hizmet vermektedir. Üyeliğinde, 134 ülkeden 200’den fazla üye Birlik ve uzman grup bulunmaktadır.

 



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat