Havaların hızlı ve ani bir şekilde soğuması özellikle grip, soğuk algınlığı, mevsimsel yorgunluk gibi birçok duruma zemin hazırlamakta.

Özellikle hızlı bir şekilde yaşanan hava durumundaki değişiklikler hem psikolojik hem de fiziksel olarak etkileyebiliyor. Güçlü bir bağışıklık, sizi pek çok mevsim değişikliği ve hastalığına karşı korur. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmek en önemli etmenlerden. Eğer kolay bir şekilde enfeksiyon kapabilen bir bünyeye sahipseniz özellikle yaz aylarından sonbahara geçişte bağışıklık sisteminizi güçlendirici takviyeler almanızda yarar var.

Herbasist Ailesi İle Kendinizi Koruyun!

Bitkisel ekstrelerden oluşan, vegan ve vejetaryen kullanımı bulunan Herbasist ailesi Pelargonium ve Propolis pastilleri ile boğaz enfeksiyonlarına karşı sizi desteklerken; içeriğindeki aromatik yağlar sayesinde tahriş, boğaz ağrısı gibi durumlarda da yanınızda.

Grip ve Soğuk algınlığı üzerinde kanıtlanmış çalışmaları bulunan Kara Mürver Ekstresinin en tatlı ve en eğlenceli hali Herbasist Sambucus Gummy sayesinde; 2250 mg Kara mürver ekstresini tek 1 Gummy de ulaşabileceksiniz.

Bu Kış Herbasist ile Daha Sağlıklı!



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat