Ecz. Neşe Köysüren, Kültür Sanat Köşesinde yazdı.

2022 Altın Küre Ödülleri

Bu yıl 79. kez düzenlenen 2022 Altın Küre Ödülleri kırmızı halısız, ünlüler olmadan, törensiz bir şekilde açıklandı. Geçen yıllarda ayrımcı politikası sebebiyle Altın Küre Ödülleri'ni düzenleyen HFPA (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tepki almış, pek çok sanatçı etkinliğine katılmayacaklarını duyurmuştu. Adayların belirlenmesi sürecinde pek çok usulsüzlük yapıldığı iddiası ve seçim komitesinde sadece beyazların bulunması sebebiyle protesto edilmişti. Sanatçılar, ödül töreninin protesto edilmesi çağrısı yaparken, en sert tepkiyi Tom Cruise göstermiş ve kazandığı üç ödülü iade etmişti. NBC kanalı da HFPA'nın ayrımcı politikaları nedeniyle Altın Küre Ödülleri'ni yayınlamayacağını duyurmuştu.

Yazının devamı için linke tıklayınız.

https://eczacininsesi.com/kultur-sanat-detay.php?id=499

 

 

Yeni Yılın İlk Sayısıyla Milliyet Sanat

2022’DE 50. YAŞINI KUTLAMAYA HAZIRLANAN MİLLİYET SANAT, YENİ YILIN İLK SAYISIYLA RAFLARDA!

“Türk Resminin Bohem ve Asi Fırçası” İbrahim Çallı, İtalya’nın Sancho Panza’sı Serra Yılmaz, yeni albümüyle Alicia Keys, Murakami’nin öyküsünden uyarlanan “Drive My Car” filmi, “Yargı” dizisi ve arabesk müzikaliyle Uğur Aslan ve çok daha fazlası Milliyet Sanat’ın Ocak 2022 sayısında…

Yazının devamı için linke tıklayınız.

https://eczacininsesi.com/kultur-sanat-detay.php?id=498

 

 

Küçükçiftlik Park’ta Akustik Konserleri

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA %100 AKUSTİK KONSERLERİ, BÜLENT ORTAÇGİL ve KAAN TANGÖZE ile 14 OCAK’TA BAŞLIYOR!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesi bu kez de %100 Akustik konserleri için açılıyor! Sakin akşamlarda, sıcacık bir ortamda yumuşak tınıların tadını çıkarmak isteyen İstanbullular %100 Akustik konserlerinde buluşacak. Serinin ilk konserinde 14 Ocak Cuma akşamı, usta müzisyen Bülent Ortaçgil ve Türk rock sahnesinin en önemli isimlerinden Kaan Tangöze sahne alacak. Kış döneminde kapalı mekâna geçiş yapan KüçükÇiftlik Park’ta, URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen ve kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Biletix’te!

Yazının devamı için linke tıklayınız.

https://eczacininsesi.com/kultur-sanat-detay.php?id=497#

 



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat