ECZACININ SESİ/ ÖZEL HABER

Ecz. Serdar Türkaydın, İstanbul Eczacı Odası TEB delegasyonundan istifa etti! İstifasını sosyal medya hesabından duyurdu…

Geçmiş dönem TEB Merkez Heyeti Üyelerinden, Ecz. Serdar Türkaydın İstanbul Eczacı Odası Delegasyonundaki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Türkaydın, İstanbul Eczacı Odası’ nda yönetimde bulunan İstanbul Eczacı Hareketi’ nden de ayrıldığını açıkladı.

Açıklamasında bir gerekçe göstermeyen Türkaydın’ ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Serdar Türkaydın

Sevgili meslektaşlarım;

2013 yılından itibaren, İstanbul Eczacı Hareketi bünyesinde meslek mücadelemize omuz vermeye çalışıyorum. Bu güzel ekip içerisinde ve sayesinde, İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve TEB Merkez Heyeti üyeliği görevlerinde bulundum. Gurur duyuyorum. Mesleğim için emek sarf edebilme fırsatı yakaladım.

2013 yılında, mesleki mücadelede yolun henüz başında olan bir eczacı olarak dahil olduğum İstanbul Eczacı Hareketi üyeliğinden, yine o günkü samimi duygularım ve inancım gereği ayrılma kararı aldım.

Bugün itibarıyla İstanbul Eczacı Hareketi üyeliğimden ve İEO Büyük Kongre Delegeliği görevlerimden ayrılmış bulunuyorum.

Bu kararımı, yıllarca sizlerin oylarıyla, sizlerin layık gördüğü görevlerde bulunan birisi olarak sizlerle de paylaşmam gerektiğine inanıyorum.

İstanbul Eczacı Hareketi; üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum, beraber yol yürüdüğüm için kendimi şanslı hissettiğim insanlarla dolu bir mücadele hikayesi olacak benim için, her zaman.

Yolları açık, başarıları daim olsun. Gönlüm her daim onlarla.

Meslek örgütlerinde farklı kademelerde görev aldım, bir çoğunuzla sorunda, projede, fikirde, birçok noktada yollarımız kesişti. Bugün itibarıyla sonlandırdığım bu yolculukta; şimdiye kadar bana güvenip de güvenini boşa çıkardığım, yönetici olarak sorununa yetemediğim, sesine ses olamadığım, bilmeden de olsa kırdığım meslektaşlarım var ise lütfen beni bağışlasınlar.

Yolumu hep samimiyetle çizdim, eksik kaldığım her nokta için anlayışınıza sığınırım.

Saygılarımla.

Ecz. Serdar Türkaydın”



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat