TEB: “17 Haziran 2021 tarihinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Örgütüne düzenlenen silahlı saldırıyı lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a Allah’tan rahmet; acılı ailesine ve parti yöneticilerine başsağlığı diliyoruz.”

BASIN AÇIKLAMASI

HDP İZMİR İL ÖRGÜTÜNE YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ!

17 Haziran 2021 tarihinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Örgütüne düzenlenen silahlı saldırıyı lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a Allah’tan rahmet; acılı ailesine ve parti yöneticilerine başsağlığı diliyoruz. Bu vesileyle bugüne kadar terör ve şiddet nedeniyle yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımızı da bir kez daha rahmetle anıyoruz.

Açıktır ki bu saldırı toplumsal barışa, birlikte yaşama kültürüne, demokrasiye ve kardeşliğimize saldırıdır. Şiddet, ayrışma ve kutuplaşmadan beslenen, ülkemizi kaos ortamı içerisine çekmek isteyen kanlı ellerin tezgâhlarına asla geçit verilmemelidir. Ülkemizin aydınlık ve huzurlu yarınları için olay bir an önce bütün boyutlarıyla açıklığa kavuşturulmalı, sorumlular adalet önüne çıkarılmalıdır.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat