TEB önceki Başkanı, e. İstanbul Milletvekili Sayın Ecz. Mehmet Domaç’ ın e- gazetemize gönderdiği açıklamayı olduğu gibi aşağıda yayımlıyoruz:

“Fwd: YARDIMCI ECZACILIK : Yardımcı eczacılıktan yola çıkarak şahsımı hedef alan yalan,yanlış, uygunsuz ve bilgiden yoksun eleştirilere cevap vermek yerine eczacının sesi herkese açık şahsımla bir konferans düzenlesin bu konuda yazı yazanlar ,kafasında soru işareti olanlar,ilgilenenler gelsinler( bu düşüncem değişmedi)sorularını sorsunlar derken bir Eczacı daha Kadir Sofugil yardımcı eczacılıktan yola çıkıp. Eczacıların bir yıllık cirolarından daha pahalı saatim olduğunu yazdı.HİÇ BİR ZAMAN BÖYLE BİR SAATİM OLMADIĞI GİBİ AKLIMDAN BİLEGEÇMEDİ. Bu KARA ÇALMA ,ÇAMUR AT İZİ KALSIN YAKLAŞIMI ve BÜHTAN için öncelikli olarak yazan kişinin ,yayımlayanın şahsımdan ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTİYORUM. Kişilik haklarıma yapılan saldırıya verdiğim yanıtın ivedi olarak yayımlanmasını istiyorum. ECZACInın sesinin kişisel konulara daha hassas davranıp editöryal inceleme yapması gerekir.”

ECZACININ SESİ’ NİN AÇIKLAMASI:

Eczacının Sesi e- Gazete, 16 yıldan bu yana hiç kesintisiz yayın yapan, logosunda da olduğu gibi çağdaş, demokrat, özgür ve çok sesliliği ilke edinmiş bir yayın organıdır. Bu temelde, ilaç, eczacılık ve toplum sağlığına yönelik olarak yaptığımız yayının temellerinden biri de saygılı ve saygın olmaya en üst düzeyde özen göstermektir.

Eczacının Sesi e- Gazete Yönetimi, bütün yazarlarımızın düşünce ve söz söyleme özgürlüğünün arkasında ve yanındadır.

Ecz. Kadir Sedat Sofugil, bugüne dek meslek örgütlerimizde çeşitli görevlerde bulunmuş, çok kıymetli emekler vermiş, yazıları meslektaşlarımız tarafından ilgiyle ve beğeni ile okunmuş yazarımız ve arkadaşımızdır. Mesleğimiz için emek vermeyi, bilgisini aktarmayı sürdürmektedir. Yazılarında kullandığı saygılı ve saygın dil bütün okurlarınca bilinmektedir.

Yazısında geçen ifadeler ile ilgili bir açıklama yapmak ya da yanıt verme takdirini Sayın Ecz. Kadir Sedat Sofugil’ e bırakmak bizim yükümlülüğümüzdür. 

Saygılarımızla…

Eczacının Sesi



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat