“EN BÜYÜK ECZACILIK BULUŞMASI” GELECEĞİN E HALİ 2024 KONGRESİ BAŞLIYOR!

Bu sene 20. kuruluş yılını kutlayan Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED) tarafından düzenlenen En Büyük Eczacılık Buluşması “Geleceğin E hali 2024” 24 Ekim’de başlıyor!

PGED Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Şule Dilek Yağcı Tüysüz, “Geleceğe atılacak ilk adımın cesaretini, eczaneleri her zaman bir adım ileriye taşıyacak olmanın kararlılığını ve dokunduğumuz tüm yaşamlara hep daha iyi gelebilmenin inancını içlerinde taşıdıklarını” belirterek, En Büyük Eczacılık BuluşmasıGeleceğin E hali 2024”e tüm eczacıları ve sektör temsilcilerini davet etti.

“GELECEĞİN E HALİ 2024” 24-25-26 EKİM’DE İSTANBUL KONGRE MERKEZİ’NDE

Ecz. Şule Dilek Yağcı Tüysüz, “Sürdürülebilir Proaktif Eczacılık” mottosuyla 24-25-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi (ICC)’nde gerçekleştirilecek olan “Geleceğin E hali 2024” Kongresiyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“Eczacılıkta çağın ötesine giden yolculuğun anahtarını elinde tutanları ve eczaneden geleceğe açılan kapıdan adım atanları tekrar bir araya getireceğimiz, daha büyük bir enerji ve daha büyük bir katılım ile gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz En Büyük Eczacılık Buluşması ‘Geleceğin E hali 2024’ için çalışmalarımızın sonuna geldik. 24 Ekim’de saat 11:00’de Açılış Oturumu ile başlayacak “Geleceğin E hali 2024”de 3 gün boyunca; 3 salonda eş zamanlı yapılacak 60 panel ve uydu sempozyumda 116 ulusal ve uluslararası alanında söz sahibi konuşmacı ve oturum başkanı görev alacak. Ayrıca fuaye alanında bulunan 81 sektörel firma; stant, çeşitli aktiviteler ve uygulama alanlarıyla kongremizde yer alıyor. Kongrede 300 m2’lik alanda kurulan “Eczane Pharmetic”’de bulunan Farmasötik Bakım Uygulama Odası’nda eğitim çalışmaları, Majistral Uygulama Laboratuvarı’nda ise ilaç hazırlama çalışmaları gerçekleştirilecek. Fuaye alanında cilt bakımı vb. uygulama alanları, enerji/detoks içecekleri hazırlanması gibi aktiviteler yer alacak. 25 Ekim Cuma günü saat 11:30’da yapılacak Basın Toplantısında ise; ‘Ageless (yaşsız hayat) mümkün mü?, Gıda takviyeleri ve ilaçlar yaşam süresini uzatıyor mu?, Longevity nedir ne değildir?-Yetersiz longevity uzmanını nasıl anlarız?, Bilinçsiz ilaç ve sarı (atom) serum vd. gıda takviyeleri kullanımındaki tehlikeler, İlaçların web sitesi, sosyal medya ve marketten satışının yol açabildiği sağlık sorunları, Hastaların ilaca erişim sorunları, Farmasötik bakım uygulamalarının halk sağlığına ve ekonomiye sağladığı faydalar, Evde ve sağlık tesislerinde ilaç imhasındaki hatalar, sorunlar ve çözüm önerileri’ gibi önemli başlıklar gündemde olacak.”

“BİZ DEĞİŞİME HAZIRIZ, SİZİ DE BEKLİYORUZ”

Ecz. Şule Dilek Yağcı Tüysüz, “Çağı yakalayan, yeniliğe kucak açan, inovatif, paylaşımcı, örgütlü ve ileri görüşlü bir yapıyla ‘biz’ değişime hazırız. Etki alanı geniş, herkesi değiştirecek, herkese iyi gelecek bir değişimin başlangıç noktası olarak biz dönüşüme öncülük ediyor, sizi de değişimin parçası olmaya davet ediyoruz. Sürdürülebilir ve proaktif bir eczacılık vizyonu ile geleceğe dair heyecanımızı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. 24-26 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde (ICC)’nde gerçekleşecek olan ‘Geleceğin E hali 2024’ buluşmasına tüm eczacıları ve eczacılık sektörünün paydaşlarını katılmaya davet ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Geleceğin E hali 2024’’ün Bilimsel Kurul Başkanlığını Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran, Bilimsel Kurul Başkan Danışmanlıklarını Prof. Dr. Serhat Ünal ve Prof. Dr. Mesut Sancar yürütüyor.

Kongre programı ve tüm detaylar https://www.geleceginehali.org/ internet adresinde yer alıyor.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat