BAYINDIR SAĞLIK GRUBU, SAĞLIK SEKTÖRÜNDEKİ 30. YILINA YENİ GENEL MÜDÜRÜ M. TANKUT TABAK İLE GİRİYOR

Türkiye İş Bankası’nda çeşitli kademelerde görev alan M. Tankut Tabak, Türk sağlık sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Bayındır Sağlık Grubu’nda genel müdürlük görevine atandı.

Türk sağlık sektöründe kanıta dayalı, hasta haklarına saygılı, güvenilir, kaliteli sağlık hizmetleri ile anılan, Türkiye İş Bankası Grup şirketleri arasında yer alan ve bu sene 30. yılını kutlayacak olan Bayındır Sağlık Grubu’nun yeni Genel Müdürü M. Tankut Tabak oldu.

Türkiye İş Bankası’nda yönetici olarak çeşitli kademelerde görev alan M. Tankut Tabak, yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamada, “30 yılda biriktirdiği kalite ve etik anlayışını bir kültüre dönüştüren ve bunu içinde yer aldığı Türkiye İş Bankası Grubu’nun değerleriyle harmanlayarak özel bir konuma sahip olan Bayındır Sağlık Grubu’nda göreve başlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Multidisipliner bir yönetim alanı olan sağlık hizmetleri üretiminin sürdürülebilirliği, farklı uzmanlık alanlarının uyumlu çalışması ile yakından ilgilidir. Bireysel başarılardan çok takım başarısına inanarak, sistemli, gönüllü, içselleştirilmiş, ortak akla dayalı çalışma tarzı ile süreçlerimizi dinamik yöneterek örnek sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Türk Sağlık Sektöründe 30. yılını kutlayacak olan Bayındır Sağlık Grubunun deneyimlerinden ve başarılarından kazandığı olgunlukla güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunarken, Grubu geleceğe hazırlamada en önemli sermayemiz yetkin ve uzman insan kaynağımız olacaktır.”  

M. Tankut Tabak Hakkında:

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde Finansal Ekonomi alanında yüksek lisans yapan M. Tankut Tabak’ın Türkiye İş Bankası’ndaki yolculuğu, 1997 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığında Stajyer Müfettiş Yardımcısı görevi ile başladı. 2006 yılına kadar Türkiye İş Bankası’nın Türkiye genelindeki şubelerinin, genel müdürlük bölümlerinin ve iştiraklerinin denetimlerinde görev aldıktan sonra, 2006’da İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Müdür Yardımcılığına atandı. 2009’da Bölümün Birim Müdürlüğüne, 2017 yılında ise Bölüm Müdürlüğüne yükselen M. Tankut Tabak, 2022 yılında Türkiye İş Bankası grup şirketlerinden Bayındır Sağlık Grubunda genel müdürlük görevine atandı.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat