ALIGN TECHNOLOGY YENİ iTERO ELEMENT 5D GÖRÜNTÜLEME SİSTEMİ İÇİN OTOMATİK YÜKLEME İŞLEVSELLİĞİNİ TÜRKİYE’DE YAYINLADI

 

iTero Element 5D görüntüleme sisteminde* bulunan yeni otomatik yükleme özelliği, geleneksel ağız içi fotoğrafların yerine ağız içi renkli tarama görüntülerinin kullanılmasını sağlayarak Invisalign vaka gönderimlerini kolaylaştıracaktır.

Invisalign şeffaf plak sistemini, iTero ağız içi tarayıcısını ve dijital ortodonti ve restoratif diş hekimliği için exocad CAD/CAM yazılımını tasarlayan, üreten ve sunan küresel bir tıbbi cihaz şirketi olan Align Technology, Inc. (“Align”) (Nasdaq: ALGN), Invisalign vaka gönderimleri için yeni iTero Element 5D görüntüleme sisteminin ağız içi fotoğrafları otomatik yüklemesinin Eylül 2021 itibariyle Türkiye’de kullanıma sunulduğunu duyurdu. Bu yeni özellik geleneksel ağız içi fotoğrafların yerine kullanılabilecek ağız içi renkli tarama görüntülerini kullanarak Invisalign vaka gönderimlerini kolaylaştıracak.

iTero Element 5D görüntüleme sistemi, doktorun ağız içi taramasını, görüntü yakalamasını ve taramayı otomatik olarak 2D renkli fotoğraflara dönüştürmesini sağlayan ağız içi kamera da dahil olmak üzere ileri teknoloji ile tasarlanmıştır. Bu gelişmiş yetenek, doktorlara Invisalign Doktor Sitesi'ndeki (IDS) reçete formundaki gerekli beş görüntüyü 2D renkli tarama fotoğrafları ile otomatik olarak doldurma seçeneği sunuyor. Şu anda, Invisalign reçete formu, başvuru sırasında Invisalign Fotoğraf Yükleyici (IPU) veya bir dijital kamera ile çekilmiş en az beş ağız içi fotoğraf gerektmektedir. Bu yeni otomatik yükleme işlevi, iTero Element 5D görüntüleme sistemlerinin satıldığı tüm pazarlarda mevcut olacaktır.

Lexington, Güney Carolina'da ortodontist ve Align North America öğretim üyesi Dr. Heather Stone Hopkins, “Yeni iTero Element 5D otomatik yükleme özelliği beni heyecanlandırdı” dedi. “iTero tarayıcı gibi dijital teknolojiler, alanımda bir devrim yarattı. Goopy PVS izlenimlerini ortadan kaldırmanın yanı sıra, iTero Element 5D aynı zamanda 3D, intraoral renk ve NIRI görüntüleri de kaydederek birden fazla cihaza olan ihtiyacı ortadan kaldırdı. Bu yeni iTero Element 5D özelliği ile, Invisalign vaka gönderimleri için gerekli ağız içi fotoğrafların yerine ağız içi renkli tarama görüntüleri ve daha iyi bir hasta deneyimi için yanak ekartörlerinin rahatsızlığı olmadan kullanılabilir. Otomatik ağız içi görüntü yakalama ve Invisalign Doktor Sitesine otomatik yükleme, iş akışımızı büyük ölçüde iyileştirecek, ekip üyelerime ve hastalarıma Invisalign vaka gönderimlerimiz için paha biçilmez zaman kazandıracak bir geliştirmedir.”

*iTero Element 5D Görüntüleme sistemleri ve iTero Element 5D tarayıcıları içerir.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat