MENARINI TÜRKİYE’DEN YURTDIŞINA ATAMA

  • Köklü geçmişi, güçlü bilimsel altyapısı, kaliteli ve erişilebilir sağlık çözümleri ile “insan için değer” üreten Menarini Türkiye, yurtdışına yaptığı transferlerine hız kesmeden devam ediyor.
  • Menarini Türkiye’de 2019 yılından bu yana Medikal Müdür olarak çalışan Dr. Deniz Coşkunsever, A. Menarini Farmaceutica Internazionale Srl Kurumsal Medikal-Pazarlama Ekibi’nde görev almak üzere “Medikal Danışman” olarak Floransa’ya atandı.

31 Mayıs 2021, İstanbul’un 2020 yılı sonunda Menarini Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin yönetim merkezi olarak seçilmesiyle birlikte Menarini Türkiye insan kaynakları alanında global atamalara hız verdi. Yeni dönemde Türkiye’de görev yapan birçok yetenek, şirket merkezi olan Floransa’da global pozisyonlara getirilmeye başlandı.

Menarini Türkiye’de 2019 yılından bu yana Medikal Müdür olarak görev alan Dr. Deniz Coşkunsever A. Menarini Farmaceutica Internazionale Srl-Floransa’ya Kurumsal Medikal-Pazarlama Ekibi’nde görev almak üzere “Medikal Danışman” olarak atandı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Coşkunsever, Menarini Türkiye’ye katılmadan önce TİTCK’da Klinik Araştırmalar Departmanı’nda ve çeşitli global ilaç firmalarında Medikal Müdür olarak görev yaptı.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat