Wellcare Yeni Omega 3 Ailesi Lansmanı Yapıldı

 

1-4 Eylül tarihleri arasında İzmir Ege Palas Oteli’nde İlko İlaç'ın tüketici sağlığı alanına ilkler ve yenilikler sunma hedefiyle faaliyet gösteren Wellcare markasına ait yeni Omega 3 Ailesi lansmanı düzenlendi.

14.09.2022- Sektöre yeni ve farklı ürünler sunarak tüketici odaklı çalışmalarına devam eden Wellcare, pazarda fark yaratacak ve güçlü içeriklere sahip beş farklı üründen oluşan Omega 3 kategorisiyle büyümeye devam ediyor. “Doğrusunu isterseniz Wellcare Omega 3, yüksek omega 3 içerir” mottosuyla düzenlenen lansmanda, medikal eğitimlerin yanı sıra pazarlama aktivitelerini güçlendirmeye yönelik çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. Lansman toplantısında tüm saha ve merkez kadro bir araya geldi.

Toplantı Wellcare Satış&Pazarlama Direktörü İlhan Ok'un açılış konuşmasıyla başladı. İLKO İlaç Medikal Direktörü Dr. İbrahim Gözoğlu tarafından medikal eğitimlerin verilmesiyle devam eden lansmanda, Kıdemli Kategori Müdürü Banu Koşturan tarafından pazarlama sunumu yapıldı.

Pazarlama Müdürü Seda Yimenicioğlu, Ulusal Satış Müdürü Gökhan Koçak ve Ticari Pazarlama Müdürü Furkan Kıyak'ın sunum ve katkılarıyla devam eden toplantı, Genel Müdür Hatice Öncel'in kapanış konuşması ve pasta kesimi ile son buldu.

 

 



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat