ŞEVKET ÇORUH ve GÜNAY KARACAOĞLU’NDAN

“BİR BABA HAMLET”YEPYENİ ENERJİSİYLE

25-26 AĞUSTOS’TA KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE TİYATROSU’NDA!

Baba Sahne’nin bol ödüllü muhteşem komedisi “Bir Baba Hamlet”, yepyeni enerjisiyle 25-26 Ağustos’ta iki gün üst üste KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda! İki farklı cast ile sahnelenen “Bir Baba Hamlet”te Şevket Çoruh’a, ağustos ayı boyunca Günay Karacaoğlu eşlik ediyor. Dünya literatürünün en önemli oyunlarından biri olan “Hamlet”i alışılmadık bir yorumla sahneye taşıyan “Bir Baba Hamlet”, tiyatroseverleri dolu dolu gülmeye davet ediyor. KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de, URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunun biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor. Seyirciler, kapı açılış saati olan 18.30’dan itibaren bahçe ve fuaye alanında, açık havada zaman geçirme imkânı da buluyor.

Şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park’ın hayata geçirdiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun yoğun ilgi gören renkli programı, Baba Sahne’nin muhteşem komedisi “Bir Baba Hamlet”le devam ediyor.

Yeni sezonda tiyatroseverlere sürpriz yaparak iki farklı cast ile sahnelenen kahkaha dolu oyunda Şevket Çoruh’a, Murat Akkoyunlu ve Günay Karacaoğlu dönüşümlü olarak eşlik ediyor. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda 25 Ağustos Çarşamba ve 26 Ağustos Perşembe akşamları peş peşe sahnelenecek “Bir Baba Hamlet”te Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu birlikte rol alacak.

“Bir Baba Hamlet”, hiç azalmayan temposuyla seyircileri dolu dolu gülmeye davet ediyor. Baba Sahne’nin çok ödüllü prodüksiyonu, dünya literatürünün en önemli oyunlarından biri olan “Hamlet”i şarkılarla, danslara, sürekli değişen bir dekorla ve kılıktan kılığa giren karakterlerle harmanlayıp tepetaklak bir yorumla sahneye koyuyor. Oyun, Sebastian Seidel’in, komik olanın tadını çıkaran özgün metni, Yücel Erten’in usta işi çevirisi ve Baba Sahne’nin babacan yorumuyla bu toprakların tiyatro geleneğine göz kırpıyor. Yönetmen koltuğunda Emrah Eren’in oturduğu “Bir Baba Hamlet”te seyirciler de zaman zaman oyuna dahil oluyor.

AÇIK HAVADA, GÜVENLE SOSYALLEŞME İMKÂNI 

Şehirlilerin kaçış noktası haline gelen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu İstanbullulara yemyeşil huzurlu bahçe ortamında nefes alabilecekleri, güvenle sosyalleşebilecekleri bir alan sunuyor. Geçtiğimiz yaz misafirlerinin içleri rahat bir şekilde açık havada vakit geçirmelerini sağlayan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirleri bu yıl da en üst düzeyde uygulanıyor. Yalnızca online biletleme sisteminin kullanıldığı, kapıda bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunluluğu bulunurken, maskesi olmayan seyircilere maske temin ediliyor.

Bilet fiyatlarının 60-180 TL arasında değişiklik gösterdiği oyunların kapı açılış saati 18.30, başlama saati ise 21.00. Biletler oyun başlayana kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 2021 Programı

25-26 Ağustos             Bir Baba Hamlet – Baba Sahne

1 Eylül                         Westend / Batının Sonu – Dasdas

2 Eylül                         Sevgili Arsız Ölüm Dirmit – Tiyatro HemHal

8 Eylül                         Yeni Bir Şarkı – Moda Sahnesi       

9 Eylül                         Çamlıca'nın Üç Gülü – Kedi Sahne Sanatları

15 Eylül                       Hey Gidi Günler – Uygur Gösteri

16 Eylül                       İki Bekar – Duru Tiyatro

17 Eylül                       Bülent Beyin Hikayesi – Tiyatro Bal Porsuğu

22 Eylül                       Ben Anadolu – Mam'art

23 Eylül                       Üçü Bir Arada – Davran Tiyatrosu



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat