Bursa Eczacılar Kooperatifi güvencesiyle eczane sektörüne kârlı ve güvenilir ürünler sunmak amacıyla 2011 yılında kurulan BEK Sağlık’ın besin takviyeleri markası Dinamis, yeni yolculuğuna, yenilenen marka stratejisi ve yeni internet sitesiyle ‘Merhaba’ dedi.

Dinamis’le ‘’Body IQ’nuzu Harekete Geçirin!

Bedenimiz kendi başına uyum sağlama, değişme ve iyileşme konusunda inanılmaz bir yeteneğe sahiptir. Dinamis bunu yeni marka stratejisinde Body IQ olarak tanımlıyor. İyileşme, değişme ve yenileşme bu kolektif zeka tarafından yönetilir. Vücudumuzdaki sistemler bu iletişimi kaybetmeye başlarsa senkronizasyon bozulur ve kolektif vücut zekası işlevini yerine getiremez hale gelir.

Tüm bunlara neden olan şeylerin başında ise gerçek gıdadan giderek uzaklaşan modern yaşam koşulları ve gıda endüstrisi gelir. Yediklerimiz midemizi hacmen doldursa da Body IQ’muzun ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral ve diğer besin öğelerini gerçek anlamda içermiyor.

Dinamis de tam bu noktada devreye girerek Body IQ’nun düzgün çalışmasını sağlamak amacıyla bedenin ihtiyaç duyduğu güvenilir besin takviyeleri üretir. Bedenin işlevini yeniden yerine getirmesini sağlayan, eczacılar tarafından doğru formüle edilmiş, yüksek kaliteli ve zengin hammadde içerikli ürünleriyle Body IQ’yu onarır. Bu sayede insanların mahrum kaldığı özgürlüğe ve hareketli yaşama yeniden ulaşmasını sağlar.

Bir eczacı markası olarak sektörüne nitelikli ürünler kazandıran Dinamis, ‘’Fix Your Body IQ’’ sloganıyla çıktığı yeni yolculuğunda eczacı danışmanlığı ile son tüketicisine ulaşmayı hedefliyor.


www.dinamis.com.tr İnternet Sitesi Yenilendi!

Kullanıcı dostu ve modern yeni arayüzüyle ürün kategorileri ve bilgilerini detaylı bir şekilde sunan www.dinamis.com.tr, tüketicinin tüm ihtiyaçlarına daha kolay ve ulaşılabilir cevap vermenin yanı sıra ürün temininin sağlanacağı en yakın eczanelere dair kapsamlı bilgileri de ziyaretçilerine sağlıyor. Ürün önerisi sekmesi ile kullanıcıları en doğru ürünle buluştururken, faydalı içerikler ile de ziyaretçilerinin bilgi ihtiyacını karşılıyor.

 



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat