Omega 3; vücudumuz tarafından üretilemeyen ve besinlerden alınması gereken bir yağ asididir; EPA ve DHA olarak adlandırılan iki önemli yağ asidini içerir.

Omega-3 yağ asitleri EPA ve DHA, normal trigliserit seviyesinin1 ve kalbin normal fonksiyonun2 korunmasına yardımcı olurlar.

DHA, normal beyin ve görme fonksiyonun korunmasına3 katkıda bulunurken özellikle anne tarafından alınan DHA, bebeklerin normal beyin ve göz gelişimine4 katkıda bulunur.

Kaliteli bir Omega3 takviyesini; DHA/EPA oranları, balıkların kaynağı, omega3’ün formu ve IFOS & GOED gibi uluslararası sertifikalara sahip olması belirler.

New Life EFA Daily; yüksek omega 3 içeren küçük kapsüllerden oluşur, kolayca yutulabilir. Trigliserit formda omega3 içerir; IFOS ve GOED onaylarına sahiptir. Sardalye ve ançüez balıklarının gövdelerinin preslenmesiyle elde edilen New Life Efa Daily, blister ambalajı ve küçük kapsül omega 3 formu sayesinde herkes tarafından güvenle tercih edilebilir.

 

1- Faydalı etkinin sağlanabilmesi için günde 2 g EPA ve DHA alınmalıdır.

2-Faydalı etkinin sağlanabilmesi için günde 250 mg EPA ve DHA alınmalıdır.

3- Faydalı etkinin sağlanabilmesi için günde 250 mg DHA alınmalıdır.

4- Hamile ve emziren kadınlarda faydalı etki, Omega-3 yağ asitlerinin yetişkin için önerilen alım miktarlarına ek olarak 200 mg DHA alındığında sağlanmaktadır.

 



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat