ECZACILAR YAPI KOOPERATİFİ GÜVENCESİ İLE HAYATA GEÇİRİLEN EVLERİ’NİN TEMELİ ATILDI

Selimpaşa-Ortaköy’de Eczacılar Konut Yapı Kooperatifi’nin yapımını üstlendiği Farmaköy Evleri projesinin temeli 22 Haziran 2022 tarihinde düzenlenen bir tören ile atıldı. Ruhsatın alınmasının ardından inşaat çalışmalarının hız kazandığı projenin temel atma törenine Eczacılar Vakfı Yapı Kooperatifi yöneticileri, vakıf üyeleri, proje mimarları ve kooperatif üyeleri katıldı.  

Avrupa Yakası’nda hem şehrin karmaşasından uzak hem de şehrin konforuna yakın yaşamak isteyenler için eşsiz bir konuma sahip olan Farmaköy, E-5, TEM ve Kuzey Marmara otoyolunun kesiştiği noktada yer alıyor. İstanbul Havalimanı’na ve İstanbul şehir merkezine 45, Silivri’ye sadece 13 dakika mesafede bulunan Farmaköy; yaşamaya değer ayrıcalıklı bir hayatı, ulaşılabilir lokasyonda ve ulaşılabilir rakamlarla sakinlerine sunuyor.

İlk etabının satışları tamamlanan Farmaköy’ün çok yakında hayata geçirilmesi planlanan ikinci etabı ile ilgili gelişmeler için www.eczacilarvakfi.org ve www.farmakoy.com sitelerini ziyaret edebilir ya da 0541 772 57 56 no’lu telefondan yetkililere ulaşabilirsiniz.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat