Berko İlaç saha çalışanları Kıbrıs’ta gerçekleşen yıl sonu toplantısında bir araya geldi. “Gün Bizim Günümüz” mottosu ile gerçekleşen toplantıda 2022 stratejileri konuşuldu.

Türkiye genelinde görev yapan Berko İlaç saha çalışanları yıl sonu toplantısında bir araya geldi. Kıbrıs’ta gerçekleşen toplantıda 2022 yılı ürün stratejileri ile ilgili eğitimler verildi. Toplantının ikinci günü gerçekleşen “Proje Atölye Çalışmaları” ile tüm saha ekibinin ürettiği projeler değerlendirildi. Aynı gün akşamı “Berko Yıldızları” etkinliğiyle eğlenceli dakikalar yaşandı. İnsan Kaynakları departmanının gerçekleştirdiği GündemSİZ toplantısında her yıl olduğu gibi saha çalışanlarının istek ve önerileri dinledi. Üçüncü gün Kapalı Maraş ve Gazimağusa’ya yapılan şehir turu ile nefes alan saha ekibi, son gün gerçekleşen gala gecesiyle yılın yorgunluğunu attı. 

COVID-19 sebebiyle geçtiğimiz yıl yapılamayan yıl sonu toplantısının bu yıl yapılabilmesi ile Berko İlaç saha ekibi iki yıl aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu ve motivasyonunu yaşadı. Bölge müdürleri ve tıbbi tanıtım temsilcilerinden oluşan 400 kişiye yakın Berko İlaç saha çalışanları, toplantı sonrası motivasyonla 2022 yılına başladı.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat