ECZACININ SESİ/ ÖZEL HABER

Başkan kendi isteğiyle çekildi, YK üyesi TEB Merkez Heyeti' ne seçildi ve Antalya Eczacı Odası’ nda yeniden görev dağılımı yapıldı...

Antalya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Mehmet Ertekin’ in kendi isteğiyle görevden çekilmesi, Yönetim kurulu üyesi Ecz. F. Onur Özgüven’ in TEB Merkez Heyeti’ ne seçilmesi sonucunda Antalya Eczacı Odası’ nda görev dağılımı yeniden yapıldı.

Antalya Eczacı Odası’ nda Genel Sekreter olarak görev yapan Ecz. İsmail Erçin Başkanlık görevine getirildi. YK üyesi Ecz. Mustafa Çelebi Genel Sekreter olarak görev yapacak. Yedek listeden gelen Ecz. Nebahat Su ve Ecz. Ceren Bulgan önümüzdeki dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Antalya Eczacı Odası’ nın konuya ilişkin resmi açıklaması şöyle:

Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Hakkında

Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ecz.Mehmet Ertekin'in Başkanlık ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmesi ve Ecz.Fehmi Onur Özgüven'in 43. Dönem Teb Merkez Heyeti‘ne seçilmesi ile Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmesi sonucu Ecz.Ceren Bulgan ve Ecz.Nebahat Su Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlamışlardır. Yönetim Kurulu Görev dağılımı aşağıdaki gibidir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Başkan Uzm.Ecz.İsmail ERÇİN

Genel Sekreter Ecz.Mustafa ÇELEBİ

Sayman Ecz.Emre SELÇUK

Veznedar Ecz.Çağlar DERİCİLER

Üye Ecz.Ali Cem ÇAKIL

Üye Ecz.Ceren BULGAN

Üye Ecz.Nebahat SU



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat