ECZACININ SESİ/ ÖZEL HABER

İş insanı Ethem Sancak, Sancak Ecza Deposu ile ecza depoculuğuna geri döndüğünü açıkladı.

Geçmişte, uzun yıllar ilaç pazarımızda ecza depoculuğu yapan iş insanı Ethem Sancak, KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) Concorde Luxury Resort’ ta, bir süre önce kurulan Sancak Ecza Deposu tarafından gerçekleştirilen eczacı etkinliğinde konuştu.

Sancak: “Mola Bitti Aranıza Dönüyorum”

Ethem Sancak, düzenlenen etkinlikte şunları söyledi:

“Verdiğimiz mola bitti. Tekrar aranıza dönüyorum. Sizlerden uzak kaldım. Sine- i millete döner gibi sinenize dönüyorum… Ben size hizmete devam edeceğim. Size söz veriyorum 5 yıl içinde Sancak Ecza Deposu en az 100 yerde eczacılara hizmet edecek.”

İlaç Pazarında Ethem Sancak?

İş insanı Ethem Sancak, 1987 yılında Es Ecza Deposu'nu, 1989'da kozmetik ve itriyat alanında eczanelere hizmet sunan Esko Itriyat'ı, 1993 yılında ise Hedef Ecza Deposu'nu kurdu. Hedef Ecza Deposu'nun 2001 yılında Alliance Boots ile ortaklık kurması sonucu kurulan Hedef Alliance Holding yönetim kurulu başkanlığını yapmıştır. Elindeki holding hisselerini satan Sancak, ES Mali Yatırım Danışmanlık adında bir şirket kurmuştur. Ecza Depoculuğunu bırakmasından sonra, ülkemizde değişik iş kollarında faaliyetlerde bulunmuştur.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat