ECZACININ SESİ/ ÖZEL HABER

İstanbul’ da 3. Liste çıkmayacak!

19 Eylül- Pazar günü yapılacak olan İstanbul Eczacı Odası seçimlerinde bir süredir devam eden “3. Liste çıkacak mı, çıkmayacak mı?” tartışması sona erdi.

Önceki seçimlerde aday listesi çıkartan Yeniden Eczacılık Platformu lideri Ecz. Mürşit Koçtürk, e- gazetemize “Seçimlerde aday olmayacağız ancak sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. Yeniden Eczacılık Platformu üyeleri sandığa giderek özgür iradeleriyle oylarını kullanacaklar” bilgisini verdi.

Diğer yandan Yeniden Eczacılık Platformu/ Ecz. Mürşit Koçtürk’ ün İstanbul Eczacı Odası üyelerine gönderdiği mesaj şöyle:

“Değerli meslektaşımız; Yeniden Eczacılık Platformu olarak 19 Eylül Pazar günü yapılacak olan İstanbul Eczacı Odası seçimlerine katılmama kararı aldık.  Oda seçimlerini mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet için kullandığımız araçlardan sadece birisi olarak gören platformumuz, çalışmalarına hız kesmeden devam edecek ve 2023 seçimlerine çok daha güçlü olarak hazırlanacaktır.  Tüm meslektaşlarımızı Cumartesi günü yapılacak kongreye katılarak sözünü söylemeye ve Pazar günü seçimlerde iradesini sandığa yansıtmaya davet ediyoruz.  YENİDEN ECZACILIK PLATFORMU ECZ.MÜRŞİT KOÇTÜRK”

Seçimlerde 2 Liste Yarışacak

Bir son dakika genel kurul sürprizi yaşanmazsa, İstanbul Eczacı Odası seçimlerinde yönetimde bulunan İstanbul Eczacı Hareketi ve Demokrat Çağdaş Eczacılar gruplarının aday listeleri yarışacaklar.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat