Ocean Yeşil Çay,

Yeşil çay, küçük bir ağaç olan Camellia sinensis yapraklarından elde edilen çaydır. Yeşil çayın miktarca %80’inden fazlası flavonoidlerden oluşmaktadır. İçerisinde yer alan polifenoller arasında epigallokateşin gallat (EGCG) yeşil çayda en bol bulunan kateşin türüdür ve yeşil çayın temel etkinliğini sağlar. Çay olarak tüketildiğinde EGCG’ın biyoyararlanımı düşüktür ve vücuttaki etkinliğini göstermesi için günde 8 ile 16 fincan arası yeşil çay tüketmek gerekir. Bu sebeple yeşil çayın gıda takviyesi olarak tüketilmesi daha avantajlı olacaktır.

Ocean Yeşil Çay her kapsülünde 500 mg yeşil çay ekstresi içerir. Yüksek oranda (%90) polifenol bileşikleri içermesinin yanı sıra bir kapsülünde 225 mg epigallokateşin gallat bulunmaktadır. 60 kapsüllük ambalajlarda sunulan Ocean Yeşil Çay, Vcaps kapsüller kullanılarak üretilmiştir. Vegan kullanıma uygun olan Vcaps kapsüller titanyum dioksit içermez. PSF 119,50 tl’dir.

 

Ocean ExtraMag Efervesan Saşe ile Magnezyumda Zirve!

Magnezyum, insan vücudunda 300’den fazla enzimin fonksiyon görmesi için gerekli olan esansiyel bir mikrobesin öğesidir. Ülkemizde bireyler sadece besinler yoluyla günlük almaları gereken magnezyum miktarının sadece bir kısmına ulaşabilir. Bunun yanı sıra gebelik ve emzirme döneminde magnezyum ihtiyacı normale göre artar.

Ocean ExtraMag Efervesan Saşenin her bir saşesinde magnezyum sitrat kaynaklı 250 mg elemental magnezyum bulunur. Güçlü formülasyonu ile yüksek magnezyum içeriğine sahiptir.  Magnezyum sitratın, vücuttaki sağlıklı magnezyum serum seviyelerini koruduğu ve kas dokusuna en çok ulaşan magnezyum türü olduğu klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır. Bir saşesi bir bardak suya ilave edilerek tüketilen Ocean ExtraMag Efervesan Saşe hızlı çözünürlüğü ve lezzeti ile kullanım kolaylığı sunar. İlave şeker içermeyen ürün, doğal stevia glikozitleri ile tatlandırılmıştır. PSF 84,50 TL.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat