ECZACININ SESİ/ ÖZEL HABER

SON DAKİKA- GÜNCELLEME- Şanlıurfa Eczacı Odası' nda mevcut Başkan Ecz. Süleyman Açar’ ın Başkan adayı olduğu liste AĞIRLIKLI olarak seçimi kazandı. Diğer listeden 2 eczacı liste delerek yönetim kuruluna girdi. Yine TEB delegasyonunda da 2 eczacı liste delerek TEB delegasyonuna girdi. (TEB Delegasyonu 7 kişi)

e- Gazetemiz yazarlarından Ecz. Ali Erdem de seçimi kazanarak Şanlıurfa Eczacı Odası TEB delegasyonu listesine girdi.

SON DAKİKA- GÜNCELLEME- Erzurum Eczacı Odası’ nda muhalefet listesi olan Ecz. Abdullah Caner Güven’ in Başkan adaylığındaki liste seçimi kazandı. Mevcut Başkan Ecz. Mahmut Uçar liste delerek TEB delegasyonuna girdi.

SON DAKİKA- GÜNCELLEME- Ankara Eczacı Odası’ nda mevcut Başkan Ecz. Taner Ercanlı ve ekibi seçimi kazandılar. TEB 2. Başkanı Ecz. Oğuz Ekincioğlu yeniden TEB delegasyonuna seçildi.

 

Bugün (12 Eylül 2021- Pazar) 13 Eczacı Odası’ nda seçimler gerçekleştirildi.

10 Eczacı Odası’ nda yönetimde olan mevcut Başkanlar ve ekipleri tek liste olarak aday oldular.  Yalnızca Edirne Eczacı Odası’ nda mevcut Genel Sekreter Başkan adayı oldu. Tek liste olarak seçime gidilen eczacı odalarından olan Edirne Eczacı Odası’ nda Başkan değişti.

3 Eczacı Odası’ nda 2 liste ile seçimler yapıldı (Ankara, Şanlıurfa, Erzurum Eczacı Odaları)

(Ankara, Şanlıurfa, Erzurum eczacı odalarında oy sayımı bitip, seçim sonuçları geldiğinde haberimiz güncellenecektir)

Seçimlerin sonuçları şöyle:

Ankara Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Taner Ercanlı ile önceki Başkan Ecz. Süleyman Güneş’ in Başkan adayları olduğu listeler yarıştılar. Ecz. Taner Ercanlı ve ekibi seçimi kazandılar. TEB 2. Başkanı Ecz. Oğuz Ekincioğlu yeniden TEB delegasyonuna seçildi.

Samsun Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Onur Ferhat Karacan ve ekibi tek liste olarak seçime katıldılar. Göreve devam edecekler. TEB Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney yeniden TEB delegasyonuna seçildi.

Gaziantep Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. İrfan Demirci ve ekibi tek liste olarak seçime katıldı. Göreve devam edecekler.

Erzurum Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Mahmut Uçar ve Ecz. Abdullah Caner Güven’ in Başkan adaylıklarında 2 liste yarıştı. Ecz. Abdullah Caner Güven' in Başkan adaylığındaki liste seçimi kazandı. Mevcut Başkan Ecz. Mahmut Uçar liste delerek TEB delegasyonuna girdi.

Malatya Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Ebru Sönmez ve ekibi tek liste olarak seçime katıldılar. Göreve devam edecekler. TEB Merkez Heyeti üyesi Ecz. Tahir Özelçi yeniden TEB delegasyonuna seçildi.

Ordu Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Hakan Öztekin ekibi ile tek liste olarak seçime katıldı. Göreve devam edecekler.

Şanlıurfa Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Süleyman Açar ve mevcut yönetim kurulu üyesi Ecz. Ahmet Çetiner’ in Başkan adaylıklarında 2 liste yarıştı. Mevcut Başkan Ecz. Süleyman Açar’ ın Başkan adayı olduğu liste AĞIRLIKLI olarak seçimi kazandı. Diğer listeden 2 eczacı liste delerek yönetim kuruluna girdi. Yine TEB delegasyonunda da 2 eczacı liste delerek TEB delegasyonuna girdi. (TEB Delegasyonu 7 kişi)

e- Gazetemiz yazarlarından Ecz. Ali Erdem de seçimi kazanarak Şanlıurfa Eczacı Odası TEB delegasyonu listesine girdi.

Manisa Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Devrim Bali ve ekibi tek liste olarak seçime katıldılar. Göreve devam edecekler. TEB Merkez Heyeti üyesi Ecz. Cem Mercül yeniden TEB delegasyonuna seçildi.

Sivas Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Bahadır Eren ve ekibi tek liste olarak seçime girdiler. Göreve devam edecekler.

Edirne Eczacı Odası: Yönetimde olan ekip, mevcut Genel Sekreter Ecz. Gürkan Kılıçcıgil’ in Başkan adaylığında tek liste olarak seçime girdiler. Göreve devam edecekler. TEB Merkez Heyeti üyesi Ecz. Cenk Kes yeniden TEB delegasyonuna seçildi.

Kırklareli Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Turgut Pehlivan ve ekibi tek liste olarak seçime girdiler. Göreve devam edecekler.

Amasya Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Serkan Zobu ve ekibi tek liste olarak seçime girdiler. Göreve devam edecekler.

Tekirdağ Eczacı Odası: Mevcut Başkan Ecz. Tolga Mumcu Çetinkaya ve ekibi tek liste olarak seçime katıldılar. Göreve devam edecekler.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat