Berko İlaç’ın Kurum Dergisi Paydaşlarına Ulaşıyor

 “Sağlıklı Yarınlara” ulaşmada öncü Berko İlaç, sağlığa kattığı değerlerle paydaşlarına ulaşırken, kurumsal dergisiyle de sağlık sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor. Berko İlaç paydaşlarına özel yayınladığı Berko Bülten adlı dergisiyle, hekimlerden eczacılara, derneklerden fakültelere, bakanlıklardan ecza odalarına ve ecza depolarına kadar birçok paydaşına ulaşıyor.

Bu sene 40. yaşını kutlayan Berko İlaç, paydaşlarına onlar için özel hazırladığı Berko Bülten ile ulaşıyor. Berko İlaç kurum dergisiyle, hekim, eczacı, tıp-sektör dernekleri ve bakanlıklar gibi sağlık sektörü profesyonellerine yönelik içerikleriyle paydaşlarıyla aynı platformda buluşmayı hedefliyor. Berko Bülten’de hem Berko İlaç’tan haberlere değinilirken hem de sektördeki son gelişmelere yer veriliyor. Türkiye’de ilklerin öncüsü olan Berko İlaç, sağlık sektörüne hizmet ve katkılarının yanı sıra paydaşlarıyla iletişimini kurum dergisiyle devam ettiriyor.

Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dergimiz, bizlerle kıymetli paydaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görüyor. Berko Bültenin hem kendimizi anlatabileceğimiz bir mecra hem de sektördeki son gelişmeleri paydaşlarımızın masalarına kadar ulaştırdığımız bir kanal olmasını hedefliyoruz. Sağlığa her alanda değer katma bakış açımızla çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Dergimize ilgi gösteren ve sahip çıkan tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.



Dosya

Özgür Köşe

Dünyada Eczacılık

Sektörel Bakış

Çepeçevre

Kültür Sanat